Despre Dojo

Shinri Dojo este un dojo de Aikido Aikikai, înfințat în primăvara anului 2014. Dojo-ul este parte a Fundației Române de Aikido Aikikai si este recunoscut la nivel mondial, Fundația fiind afiliată la Hombu Dojo din Japonia, considerat centrul mondial al Aikido și membru cu drepturi depline în Federația Internațională de Aikido.

 

Shinri

Shinri – 真理 – principiul adevărului

Primul kanji  SHIN are mai multe înțelesuri: adevărat, corect, pur, neîntinat, adevar logic – se folosește  când spui “adevarata frumusețe” / “adevarat înțeles”, dar se poate utiliza și pentru a arăta intestitatea unor culori (alb pur, roșu aprins) sau când spui “mijlocul verii”.Arată esența, centrul, substanța reală a lucrurilor sau conceptelor. Cel de-al doilea kanji -RI înseamnă principiu.

 

Sensei Andrei Samoil

 

Antrenamentele vor fi conduse de Sensei Andrei Samoil instructor în cadrul Fundației Române de Aikido Aikikai . De asemenea,  Sensei Andrei este antrenor federal de Aikido,certificat de Centrul Național de Formare și Perfecționare al Antrenorilor și formator licențiat. Beneficiind de experiența a peste 15 ani de practică, a participat la numeroase stagii naționale și internaționale și este unul dintre instructorii certificați, specializați pe lucrul cu copii de vârstă mică.